Delavnice

, 23.10.2015


Približujejo se jesenski dnevi in ob vedno daljših večerih bo več časa za ustvarjanje. Zato je to čas, ko se bomo ponovno srečali. Pripravili smo celo paleto delavnic, ki se bodo odvijale v prostorih Info pisarne – Krka 1b, kjer je pošta.

·        Naučimo se kvačkati in plesti. Delavnica je namenjena vsem začetnicam in profesionalkam. Začnemo 3.11.2015 ob 18. uri  in bo potekala vsak torek pod vodstvom gospe Dragice Vodenšek.  Material nabavite sami skladno z dogovorom vodje delavnice.

·        Naučimo se izdelovati nakit. Delavnica je namenjena vsem, pomoč pri osvajanju izdelovanja nakita (žica, perle,…) vam bo nudila gospa Barbara Janškovec. Začnemo 3.11.2015 ob 18. uri  in bo potekala vsak torek. Prijave in informacije dobite na številki 040/702-173 (Barbara). Material nabavite sami skladno z dogovorom vodje delavnice.

·        NOVO…4.11.2015 ob 18. uri bomo prvič pričeli z začetnim tečajem »klekljanja idrijske čipke« pod vodstvom gospe Martine Korošec. Tečaj je primeren za vse, ki bi se radi naučili klekljati, vanj pa se lahko vključijo tudi tisti, ki osnovno znanje klekljanja že imajo, vendar bi želeli svoje znanje izpopolniti. Prijave in informacije dobite na številki 041/748-871 (Karmen Koželj Trček) ali na email: kkozelj72@gmail.com. Material nabavite sami skladno z dogovorom vodje delavnice.

·        Izdelovanje izdelkov iz krep papirja bo potekalo vsak četrtek ob 18.uri pod vodstvom gospe Danice Petrič. Prvič se dobimo 5.11.2015 ob 18. uri. S seboj prinesite škarje in dobro voljo. Material nabavite sami skladno z dogovorom vodje delavnice.


Za dodatne informacije smo vam na voljo na te.št. 041/308-308, Nataša.

Želimo vam prijetno jesen in pridružite se nam na delavnicah, kjer boste v naši družbi preživeli nekaj prijetnih uric na teden.

In ne nazadnje, vabimo vas k ogledu naše spletne strani www.tdkrka.si, kjer se lahko seznanite z dogodki v našem kraju in okolici.

Nataša Lukman
Predsednica TD KrkaAktualni dogodki

DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »
Sodelovanje na tržnici v Ivančni Gorici

Več »
OBVESTILO

Več »
Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

DELAVNICE NA KRKI Več »
DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »

Povezave

Naročilo na e-novice

 
Ime in priimek:

E-pošta:
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se