Na tržnici v Ivančni Gorici bo zadišalo po Martinovem

, 07.11.2014


Občina Ivančna Gorica vabi na Martinovo soboto, ki bo potekala na tržnici v Ivančni Gorici to soboto 8. novembra med 8. in 12. uro. Tokrat bo na stojnicah mogoče nakupiti raznovrstno zelenjavo in sadje, mesne in mlečne izdelke, med in medene izdelke, zelišča, rokodelske izdelke, seveda pa bo zadišalo tudi po Martinovem.

Za Martinovo soboto bodo na voljo različne degustacije pekovskega peciva iz Društva podeželskih žena Ivanjščice, seveda pa bo mogoče preizkusiti tudi mlado vino, ki ga vam ga bo natočilo Vinogradniško-sadjarsko turistično društvo Debeli hrib. Svojo medico pa bodo ponudili čebelarji iz Čebelarskega društva Stična.

Pestro bo tudi na odru, kjer bodo različne skupine in posamezniki skrbeli za dobro razpoloženje. Z nami bodo: Plesna šola Guapa, Glasbena šola Grosuplje – Podružnica Ivančna Gorica, Ansambel Mežik, Folklorna skupina Vidovo, in Ženski pevski zbor Harmonija.

Ta dan bo v dvorani kulturnega doma Društvo gojiteljev malih pasemskih živali Ivančna Gorica pripravilo razstavo malih živali, zato vabljeni tudi k ogledu razstave.

Pridite in se prepričajte, kaj premore podeželje občine Ivančna Gorica. Počutili se boste prijetno in domače!


Aktualni dogodki

DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »
Sodelovanje na tržnici v Ivančni Gorici

Več »
OBVESTILO

Več »
Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

DELAVNICE NA KRKI Več »
DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »

Povezave

Naročilo na e-novice

 
Ime in priimek:

E-pošta:
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se