DELAVNICE

, 04.11.2014


                                                                                                                                  

Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

Spoštovani sokrajani!

 

Približujejo se jesenski dnevi in ob vedno daljših večerih bo več časa za ustvarjanje. Zato je to čas, ko se bomo ponovno srečali. Lahko se nam pridružite pri delavnicah, ki jih bomo pripravili za rumen-rdeče-rjave jesenske in bele zimske dni. Pripravili bomo celo paleto delavnic, ki se bodo odvijale v prostorih stare šole na Krki.

  • Naučimo se izdelovati nakit – uhani, verižice, prstani. Delavnica je namenjena vsem, pomoč pri osvajanju izdelovanja nakita ( žica, preja, perle,...) vam bo nudila Barbara. Začnemo 7.11.2014 ob 18. uri  in bodo potekale vsak petek. Zaradi nabave potrebnega materiala Vas prosimo, da se predhodno prijavite na telefonsko številko: 040/702-173 (Barbara). Delavnica je plačljiva in vključuje material v vrednosti 15,00 eur/ mesec.

·        Naučimo se kvačkati in plesti. Delavnica je namenjena vsem začetnicam in profesionalkam. Začnemo 4.11.2014 ob 18. uri v prostorih stare osnovne šole in bodo potekale vsak torek.  Mesečni prispevek za delavnico je 10 eur. Material nabavite sami skladno z dogovorom med seboj. NOVO 18.11.2014 vam bomo pokazali kako sami naredimo bombažno prejo- zpagetti in iz nje izdelamo igrače, predpražnik, …s seboj prinesite ta dan škarje.

  • Izdelovanje izdelkov iz papirja bo potekalo vsak četrtek ob 18. uri. Prvič se dobimo 6.11.2012 ob 18 uri. S seboj prinesite škarje in dobro voljo. Mesečni prispevek za delavnico je 10 eur. Material nabavite sami skladno z dogovorom med seboj.

V delavnice bomo vključili tudi origami, izdelovanje butaric, kvačkanje igračk- amigurumi, izdelovanje voščilnic,….

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel.št. 041/308-308, Nataša.

Želimo vam prijetno jesen in pridružite se nam na delavnicah, kjer boste v naši družbi preživeli nekaj prijetnih uric na teden.

Nataša Lukman
Predsednica TD KrkaAktualni dogodki

DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »
Sodelovanje na tržnici v Ivančni Gorici

Več »
OBVESTILO

Več »
Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

DELAVNICE NA KRKI Več »
DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »

Povezave

Naročilo na e-novice

 
Ime in priimek:

E-pošta:
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se