Turizem in prosti čas

, 29.01.2014


Prijetno domače dogajanje na sejmu Turizem in prosti čas

Gospodarsko razstavišče Ljubljana, 29.01.2014


Občina Ivančna Gorica se v sodelovanju z Občinsko turistično zvezo Ivančna Gorica predstavlja na letošnjem osrednjem slovenskem turističnem sejmu Alpe Adria - Turizem in prosti čas, ki bo vse od danes 29. januarja do 1. februarja potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
Na skupnem predstavitvenem prostoru se bodo te dni s svojo bogato ponudbo predstavilo 12 lokalnih turističnih društev. Društva bodo s prostovoljnim delom obiskovalcem sejma predstavila občino Ivančna Gorica kot občino prijaznih ljudi, občino z bogato turistično ponudbo, kulinariko in pestro kulturno dediščino. Dogajanje bodo občasno dodatno popestrili ustvarjalci lončarskih izdelkov, pletenja in vezenja.
Danes se na razstavnem prostoru predstavlja Turistično društvo Zagradec, Valična vas in Ambrus. V popoldanskih urah bo potekal tudi nastop otroške skupine iz Ambrusa. Jutri se bodo prestavljala turistična društva iz Muljave, Lučarjevega Kala in Krke, potekal pa bo tudi nastop otroške skupine iz Podružnične šole Muljava. Petkovo obsejemsko dogajanje bo popestril nastop Folklorne skupine Stična, obiskovalcem pa bodo svojo turistično ponudbo predstavljali člani TD Višnja Gora, Polževo in Ivančna Gorica. Na sklepnem dogajanju se bo prestavilo še Vinogradniško-sadjarsko turistično društvo Debeli Hrib in predstavniki TD Šentvid pri Stični, ki bodo v sodelovanju s slušatelji izbirnega predmeta turistične vzgoje v OŠ Šentvid pri Stični obiskovalcem predstavili svoje domače kraje.

Naj še omenimo da sejem Turizem in prosti čas velja za največjo prireditev s področja turizma in kakovostnega preživljanje prostega časa v širši regiji Alpe-Jadran.

Vabljeni tudi vi na sejem, kjer se boste počutili prijetno domače.

Besedilo : http://www.ivancna-gorica.si/aktualno/


Aktualni dogodki

DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »
Sodelovanje na tržnici v Ivančni Gorici

Več »
OBVESTILO

Več »
Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

DELAVNICE NA KRKI Več »
DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »

Povezave

Naročilo na e-novice

 
Ime in priimek:

E-pošta:
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se