DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Krka, 26.12.2016


                                                               
                            

                               

DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

        26.12.2016 ob 15.30 uri           

TD Krka v sodelovanju s Kulturnim društvom Gledališče Krka in KS Krka tudi letos pripravlja za najmlajše pravo presenečenje, polno glasbe, smeha in aktivnega sodelovanja otrok in staršev, in tako zagotovo poskrbeli, da bo december še bolj pravljično obarvan!

Letos bomo priklicali Dedka Mraza z Majo Kokol in njeno predstavo »Nagajiva vila«. Naredili bomo nekaj, kar si boste vsi zapomnili in sodelovali…Za nekaj minut bodo z nami tudi otroci Osnovne šole Stična- PŠ Krka in Vrtca na Krki. ZAUPAJTE NAM, LEPO BO!

Zato dragi starši, če želite svojemu otroku pričarati nepozabno doživetje, ga ponesti v svet pravljic, glasbe in igre, oglasite se nam. Prijavnina je 15 EUR na otroka starega od 1 do 11 let, da bo dedek Mraz priskrbel darilce za vsakega izmed njih.                                                                                        

 

Prijave in informacije bomo zbirali do 22.11.2016 na naslednjih številkah: Danica Petrič 031/338-053 in Nataša Lukman 041/308-308. V četrtek, 17.11.2016 od 18.00 do 19.00 ure in torek, 22.11.2016 od 18.00 do 20.00 ure bomo v prostorih TD Krka – (Čukovina) pobirali prijavnino.

 

                                                                                                                        Turistično društvo Krka                                                                                                       Nataša in DanicaAktualni dogodki

DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »
Sodelovanje na tržnici v Ivančni Gorici

Več »
OBVESTILO

Več »
Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

DELAVNICE NA KRKI Več »
DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »

Povezave

Naročilo na e-novice

 
Ime in priimek:

E-pošta:
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se