Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

, 03.11.2016


Približujejo se jesenski dnevi in ob vedno daljših večerih bo več časa za ustvarjanje. Pripravili smo celo paleto delavnic, ki se bodo odvijale v prostorih TD Krka – Krka 1b, v stavbi, kjer je pošta.

  • Naučimo se kvačkati in plesti. Delavnica je namenjena vsem začetnicam in tistim, ki že nekaj znajo. Začnemo 8.11.2016 ob 18. uri in bo potekala vsak torek pod vodstvom gospe Dragice, Danice in Tatjane. Material nabavite sami skladno z dogovorom vodje delavnice.
  • Naučimo se izdelovati nakit. Delavnica je namenjena vsem, pomoč pri osvajanju izdelovanja nakita (žica, perle,…) vam bo nudila gospa Barbara Janškovec. Začnemo v torek, 8.11.2016 ob 18. uri in bo potekala vsak torek. Prijave in informacije dobite na številki 040/702-173 (Barbara). Material nabavi vodja delavnice. 
  • Izdelovanje cvetja iz krep papirja bo potekalo vsak četrtek ob 18.uri pod vodstvom gospe Danice in Marije. Prvič se dobimo 03.11.2016 ob 18. uri. S seboj prinesite škarje in dobro voljo. Material nabavite sami skladno z dogovorom vodje delavnice. 
  • Tečaj šaha bo potekal vsak petek. Prvič se dobimo v petek, 04.11.2016 ob 17.uri, kjer se bomo z mentorjem Miceli Darijem dogovorili o nadaljnem delu. Šahovski tečaj je več kot zabavna in umska rekreacija. Dario bo začetnike najprej naučil osnov, tisti, ki jih že poznajo, pa bodo lahko nadgradili svoje znanje. Prijave in dodatne informacije na tel. številki 051 213 525 (Dario).
Želimo vam prijetno jesen in pridružite se nam na delavnicah, kjer boste v naši družbi preživeli nekaj prijetnih uric na teden.

Aktualni dogodki

DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »
Sodelovanje na tržnici v Ivančni Gorici

Več »
OBVESTILO

Več »
Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

DELAVNICE NA KRKI Več »
DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »

Povezave

Naročilo na e-novice

 
Ime in priimek:

E-pošta:
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se