NOVO NA KRKI - Šah

Krka, 08.10.2016


Šah je miselna igra, ki briše meje med generacijami.Vpliva na naše umske sposobnosti, utrjuje koncentracijo,  spomin in logično razmišljanje. razvija tudi smisel za načrtovanje in analiziranje. Šah zahteva pozornost in razvija domišljijo. Otroci uživajo v kreativnosti, in pridobivajo samozavest,

Pri starejših šah pospeši in razgiblja možgansko delovanje in nas ščiti pred raznimi boleznimi kot so: demenca, skleroza, Altzheimerjeva bolezen. ,  in pomaga lajšati stres in izboljšati počutje. 
Pri igranju šaha spoznavamo nove ljudi, pridobivamo nove prijatelje, utrjujemo vezi med prijatelji in povezujemo različne generacije, na primer dedke z vnuk ali vnukinjami..

Šahovski krožek je več kot zabavna in umska rekreacija.Najprej bomo spoznali svet šaha in  njegovo zgodovino. Temu bo sledila teorija o igri, skupno reševanje različnih šahovskih problemov, spoznavanje igre velikih mojstrov.in na koncu seveda igranje šaha.

Tečaj bo vodil Dario Miceli, mladinski prvak v Argentini, kjer je šest let vodil šolo za igranje šaha za vse starosti in si pridobil veliko izkušenj. Sedaj vodi šahovske delavnice v Grosuplju, Šmarju Sap in v Ivančni Gorici..

Začetnike bo najprej naučil osnov, tisti, ki jih že poznajo, pa bodo lahko nadgradili svoje znanje. Vsekakor pa se bo prilagajal željam udeležencev!

S tečajem pričnemo v petek, takoj, ko bo dovolj prijavljenih. Prijave in dodatne informacije na tel. številki 051 213 525 ali 031 338053. Vljudno vabljeni!
 Aktualni dogodki

DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »
Sodelovanje na tržnici v Ivančni Gorici

Več »
OBVESTILO

Več »
Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

DELAVNICE NA KRKI Več »
DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »

Povezave

Naročilo na e-novice

 
Ime in priimek:

E-pošta:
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se