DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

, 26.12.2013


                                                                                 
                   

                             DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

          26.12.2013 ob 15.30 uri

TD Krka v sodelovanju s Kulturnim društvom Gledališče Krka in KS Krka tudi letos pripravlja pravo presenečenje za najmlajše.                                                                                                                  December je najlepši del leta za vse nas, zato bomo letos to pričakovanje skupaj delili s animatorko Majo Kokol in predstavo » Ko škratki nimajo časa«. Škratki so skozi vse leto nadvse zaposlena bitja, saj so vaše želje iz leta v leto večje in zahtevnejše. Zato nimajo niti toliko časa, da bi pobirali pisma želja iz vseh vaših okenskih polic! Rešitev pa vedno obstaja. Čarobna vreča, ki lahko želje spremeni v darila, je zagotovo tisto pravo! A pozor! Želje imajo tudi starši. Čeprav tiho izrečene, lahko kljub vsemu zaradi njih pride do prave zmešnjave različnih predmetov, s katerimi pa se, čeprav na začetku delujejo brezkoristni in morda celo neuporabni, nepozabno zabavate. Predstava, polna glasbe, smeha in aktivnega sodelovanja otrok, bo zagotovo poskrbela, da bo december še bolj pravljično obarvan!

Zato dragi starši, če želite svojemu otroku pričarati nepozabno doživetje, ga ponesti v svet pravljic, glasbe in igre,.. Oglasite se nam. Prijavnina je 15 EUR na otroka starega od 1 do 11 let, s katerimi bo Dedek Mraz priskrbel darilce za vsakega izmed njih.                                                                                        

 

Prijave in informacije bomo zbirali do 21.11.2013 na naslednjih številkah: Danica Petrič 031/338-053 in Nataša Lukman 041/308-308. V četrtek, 21.11.2013 od 18.30 do 20.00 ure in petek, 22.11.2013 od 18.30 do 20.00 ure bomo v INFO pisarni Krka pobirali prispevke.

                                                                                                                                                          Turistično društvo Krka                                                    Aktualni dogodki

DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »
Sodelovanje na tržnici v Ivančni Gorici

Več »
OBVESTILO

Več »
Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

DELAVNICE NA KRKI Več »
DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »

Povezave

Naročilo na e-novice

 
Ime in priimek:

E-pošta:
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se