Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

KRKA, 11.10.2013


Spoštovani sokrajani!

 

Približujejo se deževni dnevi, ob vedno daljših večerih bo več časa za ustvarjanje. Zato je to čas, ko se bomo ponovno srečali. Lahko se nam pridružite pri delavnicah, ki jih bomo pripravili za rumen-rdeče-rjave jesenske in bele zimske dni. Pripravili bomo celo paleto delavnic, kot običajno nekaj novega, nekaj že poznanega:

NOVO

  • Naučimo se izdelovati nakit – uhani, verižice, prstani. Delavnica je namenjena vsem, pomoč pri osvajanju izdelovanja nakita ( žica, preja, perle,...) vam bodo nudile Barbara, Jelka in Nataša. Začnemo 11.10.2013 ob 18. uri v prostorih stare osnovne šole in bodo potekale vsak petek. Zaradi nabave potrebnega materiala Vas prosimo, da se predhodno prijavite na telefonsko številko: 040/702-173 (Barbara). Delavnica je plačljiva le za stroške materiala in sicer 15,00 eur/ mesec za vsakega udeleženca.

POZNANO

  • Naučimo se kvačkati in plesti. Delavnica je namenjena vsem, pomoč pri osvajanju sveta kvačk in pletilk pa vam bodo nudile Dragica, Tatjana in Danica. Začnemo 5.11.2013 ob 18. uri v prostorih stare osnovne šole in bodo potekale vsak torek.
  • Izdelovanje cvetja iz papirja bo potekalo vsak četrtek ob 18. uri pod vodstvom Nade Seliškar. Prvič se dobimo v novih prostorih stare šole 7.11.2013 ob 18 uri. S seboj pa prinesite škarje in dobro voljo.

 

  • V delavnice bomo vključili tudi origami, izdelovanje butaric, kvačkanje igračk- amigurumi, izdelovanje voščilnic,….

 

Želimo vam prijetno jesen in pridružite se nam na delavnicah, kjer boste v naši družbi preživeli nekaj prijetnih uric na teden.

 Aktualni dogodki

DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »
Sodelovanje na tržnici v Ivančni Gorici

Več »
OBVESTILO

Več »
Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

DELAVNICE NA KRKI Več »
DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »

Povezave

Naročilo na e-novice

 
Ime in priimek:

E-pošta:
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se