Dedek mraz na Krki za najmlajše, nas je obiskal 26.12.2011 ob 15.30 uri.


Dedek mraz na Krki za najmlajše, nas je obiskal 26.12.2011 ob 15.30 uri.
Turistično društvo Krka je v sodelovanju s Kulturnim društvom Gledališče Krka in Krajevno skupnostjo Krka pripravilo že drugič pravo presenečenje za najmlajše. Obisk prireditve je bil še večji kot lansko leto. To nam daje nov zagon k organizaciji takšnih dogodkov.

Kaj je lepšega od božičnih in novoletnih pričakovanj?....
Ravno zato verjetno pravimo, da je december tisti čarobni mesec, ki s svojo pisanostjo, pravljičnostjo in skrivnostnostjo v nas pričara nepozabne trenutke. Pisano obarvane škatle, v katerih se skrivajo čudežne stvari pa so gotovo prava motivacija tudi za najmlajše. Le čigave so? Kaj neki se skriva v njih?

Ponovno nas je obiskala animatorka Maja Kokol s predstavo Nagajive vile. Nezadovoljstvo vile-škrata je huda reč- vsako leto ista obleka, ista služba in isto delo, a mesec december poskrbi tudi za čarobnost in z njo seveda, izpolnjevanje želja. Govoreča skrinja tako škratu pričara prelepo vilinsko oblačilo. A delo vile vseeno ni tako preprosto saj je potrebno poznati prave čarobne besede, ki jih skozi predstavo išče skupaj z otroci. Predstava, polna smeha, zabave, igre, petja in aktivnega sodelovanja vseh obiskovalcev. Na koncu so vsi s pesmico poklicali Dedka Mraza, se pogovarjali z njem in seveda od njega prejeli darilne novoletne pakete. Med vsem dogajanjem pa so veselo poskakovale vile in otrokom delile bombončke.

Prireditev je bila namenjena našim najmlajšim od 1 leta pa do 10 leta starosti. Vsi sodelujoči organizatorji prireditve smo ob nasmejanih obrazih otrok vedeli, da smo ponovno dosegli njen namen. Ob tej priložnosti se VSEM najlepše zahvaljujem in upam, da nas bo Dedek Mraz tudi letos obiskal!

Aktualni dogodki

DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »
Sodelovanje na tržnici v Ivančni Gorici

Več »
OBVESTILO

Več »
Sliši se, govori se,….PRAV JE, DA SE IZVE!

DELAVNICE NA KRKI Več »
DEDEK MRAZ V DC KRKA ZA NAJMLAJŠE

Več »

Povezave

Naročilo na e-novice

 
Ime in priimek:

E-pošta:
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se